снимка Тони Вълчев В петък следобед пред сградата на Съдебната палата

...
снимка Тони Вълчев В петък следобед пред сградата на Съдебната палата
Коментари Харесай

Варненски адвокати се присъединиха към протеста на колегите си от страната

снимка Тони Вълчев 

В петък следобяд пред постройката на Съдебната палата се събраха петдесет юристи от Адвокатска колегия-Варна, с цел да заявят мнението си по отношение на законите, които от ден на ден накърняват съществени права на техните доверители, както и на самите юристи, сигнализираха адвокати в сигнал до “Нова Варна ”. 

В петък следобяд към 50 варненски юристи с протестни надписи се събраха пред постройката на Съдебната палата на алегоричен митинг. За събитието осведоми “Нова Варна ” юрист Тони Вълчев.

По думите му варненските адвокати желаят да застъпят пред обществото потребността от преосмисляне на законодателните загради пред свободата на юристите и техните доверители, пред приетите от актуалната правна мисъл, правни правила и пред потребността да бъде защитавано от инцидентни или преднамерени похищения, достолепието на обособените членове на обществото, предмет на което достолепие е и самата всекидневна, адвокатска активност. Подобен митинг с искане на оставката на Висшия адвокатски съвет се провежда в столицата последните дни.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР